Гарбуз Гілея / 3 г.

  • Рейтинг:
  • Модель:
    2501-05
  • Доступно:
    Є в наявності
Є в наявності
13 грн. 10 грн.
До кінця акції:

Гарбуз Гілея - корисна культура середнього терміну дозрівання, яка знайшла своє застосування в кулінарії. З овочів виходять чудові супи та соуси, запіканки та пудинги. Їх також можна вживати в смаженому, вареному та тушкованому вигляді. У раціоні людини вони просто не замінні, тому що містять багато вітамінів та бета каротину.

Рослина теплолюбна, не потребує складного догляду. Для посадки та подальшого вирощування рекомендується вибирати сонячне місце з суглинистим або супіщаним грунтом. Наприкінці весни модно приступати до посіву насіння. Ґрунт до цього часу має вже прогрітися до +15°С.

Плоди кулясті, рівні, з тонкою, блискучою шкіркою оранжевого кольору. Маса одного варіює від 6 до 9 кг. Товщина оранжево-червоної м'якоті сягає 8 мм. На смак вона соковита та м'яка з приємним хрускотом при відкушуванні.

Вегетаційний період становить 95-105 днів. Урожай не боїться транспортування, може зберігатися до півроку.

Стійкість до хвороб та шкідників на достатньому рівні.