Підписуйтесь на наш вайбер-канал і стежте за акціями
Редька Дайкон круглий білий / 2 г.
- Модель:1801-30
- Доступно:Є в наявності961
Інформація для покупця
Дайкон круглий Білий - овочева культура середнього терміну дозрівання, яка користується популярністю у багатьох фермерів та городників навіть незважаючи на те, що був виведений зовсім недавно. У народі її називають Японська редька. Плоди застосовуються для маринування, гасіння, приготування свіжих салатів та різних закусок. У них міститься велика кількість вітамінів та поживних елементів, необхідних людському організму.
Рослина не примхлива, тому виростити її зможе навіть новачок у галузі садівництва. Посів насіннєвого матеріалу проводять у травні безпосередньо на відкриті грядки, після чого часто поливають їх і своєчасно розпушують.
Коренеплоди циліндричні, масою від 0,18 до 0,25 кг та довжиною до 0,3 м. Гладка шкірка забарвлена у білий колір. Світла м'якоть характеризується підвищеною соковитістю та приємним хрускотом при відкушуванні, не має прожилок та волокон. На смак досить солодка.
Період вегетації становить 50-65 днів і посідає другу половину літа. З 1 кв.м. посадок виходить приблизно 6-7 кг урожаю з високими показниками лежкості.
Стійкість до холоду та хвороб відмінна.
| Термін проростання | 3-5 днів |
| Термін дозрівання | Середньостиглий |
| Глибина посіву | 2–3 см |
| Фасування | 2 г |
| Оптимальна температура для проростання | +18-22°C. |
| Середовище зростання | Відкритий ґрунт: Теплиці та парники: |
| Зберігання | У холодильнику (до 10 днів) |
| Користь | М’яко очищує організм від токсинів, покращує травлення за допомогою природних ферментів та зміцнює серцево-судинну систему. |
| Тип запилення | Самозапильна |


















