Редька Дайкон круглий білий / 2 г.

  • Рейтинг:
  • Модель:
    1801-30
  • Доступно:
    Є в наявності
Є в наявності
13 грн. 10 грн.
До кінця акції:

Дайкон круглий Білий - овочева культура середнього терміну дозрівання, яка користується популярністю у багатьох фермерів та городників навіть незважаючи на те, що був виведений зовсім недавно. У народі її називають Японська редька. Плоди застосовуються для маринування, гасіння, приготування свіжих салатів та різних закусок. У них міститься велика кількість вітамінів та поживних елементів, необхідних людському організму.

Рослина не примхлива, тому виростити її зможе навіть новачок у галузі садівництва. Посів насіннєвого матеріалу проводять у травні безпосередньо на відкриті грядки, після чого часто поливають їх і своєчасно розпушують.

Коренеплоди циліндричні, масою від 0,18 до 0,25 кг та довжиною до 0,3 м. Гладка шкірка забарвлена у білий колір. Світла м'якоть характеризується підвищеною соковитістю та приємним хрускотом при відкушуванні, не має прожилок та волокон. На смак досить солодка.

Період вегетації становить 50-65 днів і посідає другу половину літа. З 1 кв.м. посадок виходить приблизно 6-7 кг урожаю з високими показниками лежкості.

Стійкість до холоду та хвороб відмінна.