Буряк Бона / на стрічці 5 м.
- Модель:2710-09
- Доступно:Немає в наявності0
Буряк Бона - столовий сорт середньопізнього терміну дозрівання, що цінується за високі показники врожайності та тривалий термін зберігання. Культура використовується у кулінарії для приготування різних страв та соків, а також для консервування.
Рослина формує зелену листову розетку. Для посадки рекомендується вибирати сонячну ділянку з легким, родючим ґрунтом.
Коренеплоди одномірні, округлі, масою до 280 г кожен. Шкірка гладка, буро-червона. М'якуш дуже соковитий, яскраво-червоний, без білих кілець у розрізі, цукристий.
Знімна зрілість настає через 120 днів після сходу насіння. Зібраний урожай довго зберігається, не втрачаючи своєї товарності та смакових якостей.
| Термін проростання | 7-14 днів |
| Термін дозрівання | Середньостиглий |
| Глибина посіву | 2-3 см |
| Смак | Солодкий |
| Вага плоду | 250-350 г |
| Використання | Ідеально підходить для вживання у свіжому вигляді (салати, соки), варіння (не втрачає колір), гасіння, а також для тривалого зимового зберігання та консервування. |
| Тип | Буряк звичайний, столовий |
| Колір | Темно-бордовий або насичено-червоний. |
| Форма | Округлої або округло-плескатої (плоско-округлої) форми. |



















