Саджанці винограду Анюта

  • Рейтинг:
  • Артикул:
    303334
  • Доступно:
    Є в наявності
80 грн. 56 грн.
До кінця акції:
Є в наявності
Жодних ризиків

Гарантія повернення грошей або обмін посадкового матеріалу

Правильний вибір

Ми перевіряємо всі рослини перед відправкою

Спірея у подарунок

Саджанець Спіреї "Шапочка" у подарунок кожному

Анюта - їдальня гібридна форма винограду середньо-пізнього строку дозрівання, 140 днів. Кущі сильнорослі. Квітка двостатеві. Запилюється добре. Грона красиві, дуже великі, масою 700 - 1200 г, конічні, середньо-щільні. При гарному догляді маса грон може бути більше. Ягоди дуже великі, розміром 35-37 х 24-26 мм, вагою 10-15 г, (іноді можуть бути більше) овальні, насиченого темно-рожевого кольору. Смак приємний з легким мускатом. М'якоть щільна, м'ясисто-соковита. Шкірочка щільна, але з'їдається. У ягодах присутня 4 кісточки не маленька розмірів. Після дощу ягоди іноді можуть лопатися. Деякий час, залишаючись на кущу, не втрачають своїх товарних якостей. Але сильно довго перетримувати не варто, так як м'якоть може стати рідкуватої. Гібридна форма Анюта не схильна до горошенія. Сахаронакопленіе хороше. Визрівання пагонів винограду Анюта - добрий. Живці вкорінюються добре і виходять високої якості. Сумісність з підщеп хороша. Обрізка лоз на 8-10 нирок. Урожайність кущів винограду Анюта дуже висока, часто перевантажується урожаєм, в зв'язку з чим потрібно нормування урожаєм. Слід видаляти зайві пагони і грона. Стійкість до мілдью і оїдіуму - 3,0 - 3,5 бала. Осами не пошкоджується. Морозостійкість -22-23, але на зиму краще вкривати. Транспортабельність і товарні якості винограду Анюта хороші. Переваги форми: гібридна форма Анюта однозначно є ринковим сортом завдяки чудовій смаку ягід і чудовому зовнішньому товарному виду. Великі грона і красивий колір великих ягід привертає до себе увагу покупців. Майже не уражується осами, і тільки дуже рідко може тріщати. Недоліки: всупереч опису, в різних зонах вирощування культури винограду відзначаються різні терміни дозрівання, ближче до ранньо-середньою та середньою. М'якоть у Анюти може мати не тільки м'ясисто-соковиту консистенцію, а й рідкувату, слизову. Наявність кісточок в ягоді не радує. Вимагає укриття на зиму.