Редис Ілка / 3 г.

  • Рейтинг:
  • Модель:
    203499
  • Доступно:
    Є в наявності

Редис Ілка - гібридна культура середнього терміну дозрівання, яка використовується в кулінарії для приготування різноманітних закусок, салатів та окрошки. Найкорисніше плоди вживати у свіжому вигляді.

Рослина воліє рости на сонячній ділянці з легким, родючим, досить зволоженим грунтом. Посів насіння проводять на початку квітня та у першій половині вересня.

Коренеплоди округлі, рівні, вагою не більше 16-20 г кожен. Шкірка при досягненні зрілості набуває темно-червоного забарвлення. Щільна, біла м'якоть на смак соковита та солодка, з легкою гостринкою, без неприємної гіркоти.

Вегетаційний період становить 24-28 днів. З 1 кв.м. Грядок за сезон модно зібрати до 3,6 кг урожаю, який чудово переносить транспортування на тривалі відстані.

Стійкість до шкідливих комах та різних хвороб відмінна.

Термін проростання 3-5 днів
Термін дозрівання Середньоранній
Глибина посіву 1,5–2 см
Фасування 3 г
Оптимальна температура для проростання +15...+20°C.
Середовище зростання Відкритий ґрунт: Теплиці та парники:
Зберігання У холодильнику (до 15–20 днів):
Користь Ефективно підтримує імунітет і покращує травлення завдяки високому вмісту вітаміну С, калію та фітонцидів, забезпечуючи організм поживними речовинами при мінімальній калорійності.
Тип запилення Самозапильна