Підписуйтесь на наш вайбер-канал і стежте за акціями
Огірок Засолочний / 5 г.
- Модель:203505
- Доступно:Є в наявності799
Інформація для покупця
Огірок Засолочний – високоврожайна культура середньораннього терміну дозрівання, виведена у 2000 р. селекціонерами з ДНУ Волгоградської дослідної станції. Використовується сорт для консервування та засолювання.
Рослина з довгими, середньогіллястими батогами, запилюється бджолами. Посів насіння на відкриті грядки проводять з другої половини травня, але не раніше ніж грунт прогріється мінімум до +14°С.
Плоди циліндричні, довжиною не більше 12 см. Маса одного огірка коливається від 100 до 125 г. Шкірка щільна, з великими горбками і легким опушенням, пофарбована в яскраво-зелений колір.
Вегетаційний період становить 38-47 днів. Кількість зібраного врожаю залежить від умов вирощування та в середньому становить 1200-2900 г з 1 кв.м. грядок. Огірки, що перезріли, не схильні до пожовтіння.
| Сорт/Гібрид | Сорт |
| Призначення | Основне призначення - засолювання та консервування. |
| Розмір плоду | 10-12 см |
| Текстура шкірки | Крупногорбкова, з чорними шипами. |
| Смакові якості | Без гіркоти. |
| Спосіб вирощування | Теплиця або відкритий грунт |
| Термін дозрівання | Середній |
| Тип запилення | Бджолозапильні |
| Кількість в упаковці | 150–250 шт |
| Форма плоду | Циліндрична |
| Стійкість до хвороб | Висока |
| Обробка насіння | Оброблені виробником |


















