Цибуля Ялтинська (червона) / 0,5 г.

  • Рейтинг:
  • Модель:
    1801-21
  • Доступно:
    Немає в наявності0
Немає в наявності
17 грн.

Цибуля Ялтинська (червона) – популярний сорт середнього терміну дозрівання, який має чудові смакові якості та яскраве забарвлення. У кулінарії його використовують для прикрашання різних страв та надання їм оригінальності та пікантності. Високий вміст вітамінів та корисних речовин роблять головки важливим продуктом харчування у раціоні людини.

Рослину можна вирощувати шляхом посіву насіннєвого матеріалу безпосередньо у відкритий ґрунт. Найкращий період для цього – кінець квітня, початок травня. Для посадки краще вибирати сонячну ділянку з некислими ґрунтами.

Цибулини формою дуже схожі на ріпу. Маса кожної в середньому дорівнює 160 г. Фіолетове лушпиння переливається червоним відтінком. М'якуш червоно-білий, досить солодкий, з відчутною гостротою.

Вегетаційний період становить 140-150 днів. Сезонна продуктивність стабільно висока. Зібраний урожай добре та довго зберігає свій товарний вигляд.

Стійкість до холодів та різних хвороб відмінна.

Тип цибулі Ріпчаста цибуля
Спосіб вирощування Вирощування через розсаду
Термін дозрівання Середньостиглий
Призначення Ідеально підходить для вживання у свіжому вигляді у салатах, закусках, бургерах, до шашлику. Яскраві кільця цибулі є окрасою для будь-якої страви.
Колір луски Насичений фіолетово-червоний або малиново-пурпуровий колір.
Смакові якості Солодкий, з дуже легкою гостротою, без гіркоти.
Форма цибулини Плоскоокругла або плоска.
Середня маса цибулини 100-160 г
Посівні якості Схожість висока (80-98%).
Норма висіву На 1 м² (квадратний метр) 1,5 – 2,5 г
Стійкість Висока стійкість до основних захворювань цибулинних культур.
Фасування 0,5 г