Цибуля Ялтинська (червона) / 0,5 г.
- Модель:1801-21
- Доступно:Немає в наявності0
Цибуля Ялтинська (червона) – популярний сорт середнього терміну дозрівання, який має чудові смакові якості та яскраве забарвлення. У кулінарії його використовують для прикрашання різних страв та надання їм оригінальності та пікантності. Високий вміст вітамінів та корисних речовин роблять головки важливим продуктом харчування у раціоні людини.
Рослину можна вирощувати шляхом посіву насіннєвого матеріалу безпосередньо у відкритий ґрунт. Найкращий період для цього – кінець квітня, початок травня. Для посадки краще вибирати сонячну ділянку з некислими ґрунтами.
Цибулини формою дуже схожі на ріпу. Маса кожної в середньому дорівнює 160 г. Фіолетове лушпиння переливається червоним відтінком. М'якуш червоно-білий, досить солодкий, з відчутною гостротою.
Вегетаційний період становить 140-150 днів. Сезонна продуктивність стабільно висока. Зібраний урожай добре та довго зберігає свій товарний вигляд.
Стійкість до холодів та різних хвороб відмінна.
| Тип цибулі | Ріпчаста цибуля |
| Спосіб вирощування | Вирощування через розсаду |
| Термін дозрівання | Середньостиглий |
| Призначення | Ідеально підходить для вживання у свіжому вигляді у салатах, закусках, бургерах, до шашлику. Яскраві кільця цибулі є окрасою для будь-якої страви. |
| Колір луски | Насичений фіолетово-червоний або малиново-пурпуровий колір. |
| Смакові якості | Солодкий, з дуже легкою гостротою, без гіркоти. |
| Форма цибулини | Плоскоокругла або плоска. |
| Середня маса цибулини | 100-160 г |
| Посівні якості | Схожість висока (80-98%). |
| Норма висіву | На 1 м² (квадратний метр) 1,5 – 2,5 г |
| Стійкість | Висока стійкість до основних захворювань цибулинних культур. |
| Фасування | 0,5 г |


















