Цибуля Ялтинська (червона) / 0,5 г.

  • Рейтинг:
  • Модель:
    1801-21
  • Доступно:
    Є в наявності
Є в наявності
16 грн. 12 грн.
До кінця акції:

Цибуля Ялтинська (червона) – популярний сорт середнього терміну дозрівання, який має чудові смакові якості та яскраве забарвлення. У кулінарії його використовують для прикрашання різних страв та надання їм оригінальності та пікантності. Високий вміст вітамінів та корисних речовин роблять головки важливим продуктом харчування у раціоні людини.

Рослину можна вирощувати шляхом посіву насіннєвого матеріалу безпосередньо у відкритий ґрунт. Найкращий період для цього – кінець квітня, початок травня. Для посадки краще вибирати сонячну ділянку з некислими ґрунтами.

Цибулини формою дуже схожі на ріпу. Маса кожної в середньому дорівнює 160 г. Фіолетове лушпиння переливається червоним відтінком. М'якуш червоно-білий, досить солодкий, з відчутною гостротою.

Вегетаційний період становить 140-150 днів. Сезонна продуктивність стабільно висока. Зібраний урожай добре та довго зберігає свій товарний вигляд.

Стійкість до холодів та різних хвороб відмінна.