Кабачок Романеско / 3 г.

  • Рейтинг:
  • Модель:
    031124-1
  • Доступно:
    Є в наявності
Є в наявності
9 грн. 7 грн.
До кінця акції:

Італійський кабачок Романеско відноситься до типу цукіні, швидко дозріває, дає хороші врожаї та не вимагає особливого догляду. Його темно-зелені плоди гарні у смаженому, печеному, тушкованому або маринованому вигляді. Вони містять великий запас вітамінів і мінералів, необхідних людині.

Опис кабачків сорту Романеско:

  • селекція Італія;
  • період дозрівання 40-45 днів;
  • форма кабачків рівномірна, подовжена, до 23 см;
  • забарвлення шкіри темно-зелене;
  • використання універсальне;
  • дегустаційна оцінка висока;
  • час посадки в ґрунт - у травні;
  • у теплиці - у квітні;
  • у догляді невимогливий;
  • віддає перевагу легким ґрунтам з багатим складом поживних речовин;
  • місце посадки сонячне і безвітряне;
  • стійкість до захворювань відмінна.