Кабачок Грибівський / 20 г.
- Модель:0304-13
- Доступно:Немає в наявності0
Кабачок Грибовський виведено 1943 року.
Рослина невибаглива у догляді, із середнім терміном дозрів плодів. Довжина кабачка трохи більше двадцяти сантиметрів. Забарвлення шкірки світло-зелене та біле. М'якуш світлий, середньощільний. Смак приємний. З кабачків виходить смачна ікра. Урожайність хороша. Посадку здійснюють з 10-15 травня або у червні. Грунт повинен бути прогрітим, поживним. Культура потребує своєчасних поливів, прополювання, розпушування ґрунту.
Період дозрівання. Кабачки можна збирати через 45-50 діб після висадки. Збирання врожаю триває до настання холодів.
Стійкість. Культура протистоїть грибковим захворюванням, що не уражується паразитами.