Підписуйтесь на наш вайбер-канал і стежте за акціями
Годжі сорт Tibetan( Тибетський)
- Модель:203666
- Доступно:Є в наявності992
Інформація для покупця
Годжі Tibetan (Тибетський) – плодова культура, батьківщиною якої є Тибет. У народі її називають ще "ягодою щастя". Це з тим, що регулярне її вживання піднімає настрій і допомагає боротися з стресами. Своє застосування знайшла у кулінарії, а й у традиційної медицині. У ягодах міститься цілий комплекс вітамінів, мінералів та антиоксидантів, які сприяють зниженню ваги та покращенню процесу обміну речовин.
Рослина компактна, кущистого типу. Крихка лоза вкрита тоненькими колючками. Висота куща досягає 2 м. Пагони, що звисають, дуже швидко ростуть, подовжуючись щорічно на 0,5-1 м. Вузьке, еліпсовидне листя з гладкою поверхнею пофарбоване в сіро-зелений колір. Для вирощування багаторічника підійде сонячне місце з лужним, не перезволоженим ґрунтом.
Цвітіння настає у травні та затягується до вересня. Квіти красиві, не дуже великі, зовні схожі на темно-фіолетові або фіолетово-рожеві дзвіночки.
Плоди витягнуті довжиною близько 2 см. Забарвлення – яскраво-червоне, смак – соковито-солодке з ледь відчутною гіркуватістю. У вологому вигляді вживати їх не бажано, тому що біологічно активні речовини, що містяться в плодах, можуть викликати отруєння. Після сушіння вони стають абсолютно безпечними та готовими до вживання.
До збирання врожаю приступають у червні, проте повне дозрівання настає у серпні.
Морозостійкість на найвищому рівні.
| Вік саджанця | Однорічний |
| Термін дозрівання | Середньо-пізній |
| Дозрівання плоду | Липень – жовтень |
| Смак плоду | Солодкий |
| Розмір плоду, см. | 1.5 |
| Колір плоду | Червоний |
| Запилювачі | Потрібен запильник |
| Стійкість до морозів | Висока |
| Стійкість до захворювань | Висока |
| Врожайність | Висока |
| Висота саджанця, см. | 30 |
| Висота дорослої рослини (м.) | 2,5 |
| Упаковка | Відкрита коренева система |
| Термін відправлення | Замовлення відправляємо круглий рік.Також доступне бронювання саджанців! |



















