Гарбуз Арахісове Масло / насіння 50 г.

  • Рейтинг:
  • Модель:
    061224-4
  • Доступно:
    Є в наявності
Є в наявності
80 грн. 64 грн.
До кінця акції:

Гарбуз Арахісове Масло – дуже смачний, ранній сорт мускатного типу. Від появи сходів до збору врожаю проходить всього 90-100 днів. Рекомендована густота посадки – 4-6 рос/кв.м. Рослина компактна, з декількома пагонами середньої довжини і помірною кількістю листя. Чутлива до заморозків. Активно розвивається і формує зав'язь при теплій, сонячній погоді і навіть при значних підвищеннях температури. Добре себе почуває на зволожених, пухких, повітропроникних ґрунтах. Демонструє стійкість до основних захворювань.

Плоди кремового або гірчично-оранжевого кольору, грушоподібної форми, мало сегментовані або гладкі. Середня вага – 3-4 кг. Шкірка тверда, тонка. М'якоть яскраво-оранжевого кольору, помірно волокниста, щільна, хрустка. Містить каротин, вітаміни і корисні мікроелементи. Відрізняється горіховим присмаком і характерним ароматом. Гарбузи, зібрані з довгим хвостиком, можуть зберігатися в прохолодному, сухому приміщенні аж до нового врожаю, без втрати смаку або товарності. Сорт використовується в домашній кулінарії, підходить для вживання в свіжому вигляді, запікання, тушкування, заморозки.

Особливості сорту гарбуза Арахісове Масло:

  • тривалість вегетаційного періоду – 90-100 днів;
  • посухостійкість і теплолюбність;
  • для збільшення врожайності рекомендується прищипнути головне стебло;
  • потенціал врожайності – від 4 кг/кв.м;
  • оригінальний смак і висока поживна цінність;
  • тривалий період зберігання;
  • використовується в кулінарії і для заморозки на зиму.