Підписуйтесь на наш вайбер-канал і стежте за акціями
Ріпа Пурпурово - біла / 2 г.
- Модель:1801-42
- Доступно:Є в наявності954
Інформація для покупця
Ріпа пурпурно-біла — ранньостигла культура, яка знайшла своє застосування як у кулінарії, так і в медицині. Вживати в їжу можна не тільки коренеплоди, але і бадилля, яке з легкістю доповнить будь-які закуски, салати та супи. Плоди чудово справляються з простудними захворюваннями, а також допоможуть усунути проблеми з ШКТ та сечовивідною системою.
Рослина не потребує складного догляду, чудово почувається як у тіні, так і на сонечку. Насіння починає сіяти в квітні і ще раз повторно через 2 тижні. Ґрунт перед посадкою добре розпушують та зволожують.
Коренеплоди витягнуті, з подвійним забарвленням: верх – бузковий, низ – білий із молочним відтінком. Маса одного коливається від 70 до 130 г. М'якуш світлий, тугий, досить соковитий, без грубих волокон. У смаку є легка гострота.
Вегетаційний період становить 40-45 днів. З 1 кв.м. грядка виходить до 4 кг урожаю.
Стійкість до хвороб та коливань температури дуже хороша.
| Термін проростання | 7–12 днів. |
| Термін дозрівання | Середньоранній |
| Глибина посіву | 1-2 см |
| Фасування | 2 г |
| Вага плоду | 150-300 г |
| Використання | Ідеально підходить для вживання у свіжому вигляді, приготування салатів, гасіння, запікання та заморозки. |
| Оптимальна температура для проростання | +12°C...+15°C |
| Середовище зростання | Відкритий ґрунт, сонце. |
| Користь | Корнеплод, богатый витаминами и микроэлементами |
| Тип запилення | Бджолозапильне |


















