Перець Ратунда / 0,3 г

  • Рейтинг:
  • Модель:
    1701-011
  • Доступно:
    Є в наявності
Є в наявності
13 грн. 10 грн.
До кінця акції:

Перець Ратунда - овочева культура з середньопізнім терміном дозрівання, яка користується особливим попитом у дачників і городників. Сорт знайшов своє застосування в кулінарії, що ідеально підходить для приготування лечо. Овочі можна вживати у свіжому вигляді самостійно або у складі вітамінних салатів та закусок. Господині також консервують перчик на зиму.

Рослина з розлогими гілками, не дуже висока, всього 35-60 см заввишки. Вирощувати його можна на відкритій ділянці або під плівкою. Для посадки вибирають місце на сонечку. Грунт підійде легкий, родючий. Поливати грядки необхідно обережно, щоб не залити.

Плоди округлі, злегка плескаті, зовні схожі на маленький гарбуз довжиною 4-7 см. Маса одного овочу знаходиться в межах 180 г. Яскраво-червона шкірка покриває м'ясисту м'якоть, товщина якої коливається від 5 до 9 мм. У смаку відчувається насолода з легкими нотками пікантної гостроти.

Вегетаційний період становить 130-170 днів. З одного кв. посадок виходить близько 6 кг урожаю.

Стійкість до холоду та багатьох захворювань відмінна.