Перець Богдан / 0,3 г.

  • Рейтинг:
  • Модель:
    1801-15
  • Доступно:
    Є в наявності

Перець Богдан – корисна овочева культура раннього терміну дозрівання, яка цінується за високі показники сезонної продуктивності. Використовується для засолювання та маринування. Також овочі можна заморожувати, гасити, варити та смажити. Вживання у свіжому вигляді приносить максимум користі організму.

Рослина не примхлива, тому навіть новачок у галузі садівництва зможе з легкістю його виростити. Для посадки краще вибирати сонячні ділянки з удобреною, родючою землею. У період зростання та розвитку розсади грядки необхідно своєчасно поливати та очищати від бур'янів.

Плоди великого розміру. Маса одного може варіювати від 100 до 300 г. Шкірка міцна, забарвлена у жовтий колір із зеленим відтінком. Товщина ароматної м'якоті коливається від 5 до 10 мм. На смак овочі осінь солодкі та соковиті.

Вегетаційний період становить 120 днів. Сезонні врожаї характеризуються стабільністю та рясністю.

Стійкість до хвороб та різкої зміни погоди.

Сорт Сорт
Термін проростання 7-14 днів
Термін дозрівання Ранній
Глибина посіву 1–1,5 см.
Фасування 0,3 г.
Стійкість до хвороб Висока
Вага плоду 200-250 г
Оптимальна температура для проростання +25...+28°C
Колір У технічній стиглості — світло-зелений, у біологічній — яскраво-жовтогарячий або золотисто-жовтий.
Форма Конусоподібно-призмовидна (великий конус), спрямовані вгору або в сторони.
Середовище зростання Відкритий грунт або плівкові теплиці/парники
Смакові якості Дуже солодкий, соковитий, без гіркоти навіть у недозрілому (зеленому) вигляді.
Тип насіння Розсипні
Тип запилення Самозапильна
Товщина стінки 6–8 мм.
Способ выращивания Розсадний спосіб