Цибуля Порей / 1 г.

  • Рейтинг:
  • Модель:
    1801-24
  • Доступно:
    Є в наявності
Є в наявності
13 грн. 10 грн.
До кінця акції:

Цибуля Порей - класичний сорт пізнього терміну дозрівання, який знайшов застосування не тільки в кулінарії, а й у медицині. Його використовують для приготування гарячих страв, салатів, закусок тощо. Продукт містить багато корисних речовин та вітамінів.

Рослина з плоским, витягнутим листям темно-зеленого забарвлення, висота яких коливається від 25 до 60 см. Активна цибулина у даної культури відсутня. Нижня частина пір'я утворює потовщення діаметром 2-5 см, яке нагадує видовжену білу грушу. Фруктоза і глюкоза, які містяться в м'якоті, надають овочу солодощі, роблячи його смак цікавішим. Для посадки підійде земля з родючою кулею. У період зростання зелень необхідно вчасно поливати.

Морозостійкість відмінна.