Цибуля на перо Ранній збір / 1 г.

  • Рейтинг:
  • Модель:
    1801-23
  • Доступно:
    Є в наявності

Цибуля на перо «Ранній збір» — ранньостигла культура, яка славиться багатим вітамінним складом і масою корисних властивостей для організму людини. У кулінарії використовується для приготування різноманітних страв, а також салатів та бутербродів.

Рослина формує потужний пучок із зеленого пір'я. Посів насіннєвого матеріалу у відкритий ґрунт можна проводити з третьої декади квітня та до початку травня.

Цибулина невелика, помилкова, пофарбована в білий колір, має особливий аромат і приємну гостроту. Трубчасті листові пластини дуже соковиті і гостренькі на смак.

Урожай збирають на самому початку літа, коли пір'я витягнеться мінімум на 20 см нагору. Сезонна врожайність стабільно висока.

Стійкість до хвороб та холоду відмінна.

Тип цибулі Листова (перова) цибуля
Спосіб вирощування Можна сіяти у відкритий ґрунт у кілька етапів: ранньою весною (квітень), влітку і навіть під зиму для отримання ранньої зелені.
Термін дозрівання Ранній
Призначення Використовується у свіжому вигляді для салатів, супів, приготування гарячих страв та підходить для заморозки на зиму.
Колір луски У цього типу цибулі формується лише слабо виражене потовщення (хибна цибулина чи стеблева основа) над рівнем землі. Ця основа зазвичай має білий або світло-рожевий колір і не має сухих захисних лусок.
Смакові якості Напівгострий, ніжний, соковитий, із сильним ароматом.
Форма цибулини Відсутня класична ріпчаста цибулина.
Середня маса цибулини Цибулина (ріпка) відсутня.
Посівні якості Схожість висока (80-98%).
Норма висіву Можна сіяти у відкритий ґрунт у кілька етапів: ранньою весною (квітень), влітку і навіть під зиму для отримання ранньої зелені.
Стійкість Висока стійкість до основних захворювань цибулинних культур.
Фасування 1 г