Підписуйтесь на наш вайбер-канал і стежте за акціями
Цибуля на перо Ранній збір / 1 г.
- Модель:1801-23
- Доступно:Є в наявності71
Інформація для покупця
Цибуля на перо «Ранній збір» — ранньостигла культура, яка славиться багатим вітамінним складом і масою корисних властивостей для організму людини. У кулінарії використовується для приготування різноманітних страв, а також салатів та бутербродів.
Рослина формує потужний пучок із зеленого пір'я. Посів насіннєвого матеріалу у відкритий ґрунт можна проводити з третьої декади квітня та до початку травня.
Цибулина невелика, помилкова, пофарбована в білий колір, має особливий аромат і приємну гостроту. Трубчасті листові пластини дуже соковиті і гостренькі на смак.
Урожай збирають на самому початку літа, коли пір'я витягнеться мінімум на 20 см нагору. Сезонна врожайність стабільно висока.
Стійкість до хвороб та холоду відмінна.
| Тип цибулі | Листова (перова) цибуля |
| Спосіб вирощування | Можна сіяти у відкритий ґрунт у кілька етапів: ранньою весною (квітень), влітку і навіть під зиму для отримання ранньої зелені. |
| Термін дозрівання | Ранній |
| Призначення | Використовується у свіжому вигляді для салатів, супів, приготування гарячих страв та підходить для заморозки на зиму. |
| Колір луски | У цього типу цибулі формується лише слабо виражене потовщення (хибна цибулина чи стеблева основа) над рівнем землі. Ця основа зазвичай має білий або світло-рожевий колір і не має сухих захисних лусок. |
| Смакові якості | Напівгострий, ніжний, соковитий, із сильним ароматом. |
| Форма цибулини | Відсутня класична ріпчаста цибулина. |
| Середня маса цибулини | Цибулина (ріпка) відсутня. |
| Посівні якості | Схожість висока (80-98%). |
| Норма висіву | Можна сіяти у відкритий ґрунт у кілька етапів: ранньою весною (квітень), влітку і навіть під зиму для отримання ранньої зелені. |
| Стійкість | Висока стійкість до основних захворювань цибулинних культур. |
| Фасування | 1 г |


















