Підписуйтесь на наш вайбер-канал і стежте за акціями
Цибуля Алі-Баба / 5 г.
- Модель:1611-07
- Доступно:Є в наявності973
Є в наявності
60 грн.
Інформація для покупця
Цибуля Алі-Баба має гострий смак, використовується в приготуванні різних страв і при консервуванні.
Цибулина вагою до 180 грам. З одного квадратного метра землі можна зібрати до трьох кілограмів смачної цибулі. Форма овочів округла. Внутрішня частина біла, соковита. Для вирощування цибулі слід вибирати родючий, не кислий ґрунт та сонячні території. Культура потребує своєчасного, помірного поливу відстояною водою.
Період дозрівання. Плоди збирають через 95-110 днів з моменту висадження насіння у ґрунт.
Стійкість. Сорт морозостійкий. Практично не уражається різними інфекціями та паразитами.
| Тип цибулі | Ріпчаста цибуля |
| Спосіб вирощування | Можливе вирощування як однорічної культури (через розсаду для отримання великої цибулини за сезон) або як дворічної культури (традиційним способом через сіянку). |
| Термін дозрівання | Середньостиглий |
| Призначення | Ідеально підходить для вживання у свіжому вигляді в салатах, холодних закусках та соусах, а також для сушіння, гасіння та консервування. |
| Колір луски | Сріблясто-біла |
| Смакові якості | Слабогострий |
| Форма цибулини | Округла (глобулярна) або іноді округло-плеската. |
| Середня маса цибулини | 80-200 г |
| Посівні якості | Схожість висока (80-98%). |
| Норма висіву | 0,8 - 1,2 г насіння на 1 м². |
| Стійкість | Висока стійкість до основних захворювань цибулинних культур. |
| Фасування | 1 г |


















