Капуста китайська Пак Чой / 0,5 г.

  • Рейтинг:
  • Модель:
    1801-40
  • Доступно:
    Є в наявності
Є в наявності
10 грн. 8 грн.
До кінця акції:

Капуста китайська Пак Чой - популярна однорічна культура універсального застосування, що містить багато мінералів та вітамінів. Використовують її в основному у свіжому вигляді. Використовують не тільки як закуску, але і як прикрасу для деяких страв.

Рослина віддає перевагу слабокислим грунтам, розташованим на ділянках з достатньою кількістю сонячного світла. Для отримання раннього врожаю насіння висівають під плівку у квітні. Приблизно через місяць плівку знімають, а грядки проріджують. Розсаду потрібно регулярно поливати і не забувати про розпушування ґрунту.

Качани пухкі, дуже великі, діаметром до 0,45 м. Листя м'ясисте, широке, пофарбоване в салатовий колір. На смак овоч ніжний, приємний та хрумкий.

Вегетаційний період становить 55-60 днів. Перший урожай можна збирати трохи раніше, приблизно за 40-55 днів. Сезонна врожайність має високі показники.

Стійкість до весняних заморозків та різних захворювань відмінна.