Підписуйтесь на наш вайбер-канал і стежте за акціями
Кабачок Гайдамака / 3 г.
- Модель:1801-34
- Доступно:Є в наявності916
Інформація для покупця
Кабачок Гайдамака – високоврожайна культура раннього терміну дозрівання, яку активно використовують у кулінарії для приготування різноманітних страв, ікри, консервації.
Рослина кущистого типу, з коротенькими пагонами. Кущики можуть рости в будь-якому ґрунті і не вимагають особливого догляду. Вирощувати сорт можна у теплиці, під плівкою або на відкритій ділянці. Однією з основних умов гарного врожаю є сонячна ділянка, захищена від різких поривів вітру.
Плоди циліндричні, трохи подовжені, з помітною ребристістю на поверхні. Маса одного овочу варіює від 0,3 до 0,9 кг. Під світло-зеленою шкіркою знаходиться щільна, але водночас досить ніжна м'якоть.
Вегетаційний період становить 38-45 днів. У травні вже можна приступати до збирання врожаю. Сезонні показники родючості стабільно високі. Транспортабельність та термін зберігання овочів на досить хорошому рівні.
Стійкість. Сорт має стійкий імунітет до багатьох видів хвороб.